Za šta? Brojke prodaje lagano možeš guglat ak te zanima, ne znam ni ja jesu 100% točne, to se sjećam otprilike kad sam čitao zadnje.
Evo,
EU je 2019. imao 15.766m novih vozila, a
Kina 21.07m, nije tak teška stvar za proguglat
A ak te zanima za Kinu, to je tako tamo općenito. Strane firme ne smiju posjedovati pogone tamo. Nije moguće da sad ne znam, Mercedes ili Coca Cola izgrade tvornicu u Kini i sad oni imaju 100% vlasništvo nad njom i upravljaju kako hoće. Tesla je sad bila prva, a zasad i jedina, kompanija koja u Kini ima tvornicu koja je u njihovom vlasništvu jer su dobili iznimku, skoro svi drugi sa kinezima imaju joint-venture projekte sa lokalnim kompanijama. Postoji još jedan model pomoću kojeg strani investitori mogu posjedovati firme u Kini, ali oko njega ne znam toliko puno. Ugl, ak guglaš BMW, Daimler, Volkswagen svi oni ustvari imaju joint venture pogone sa SAIC, BAIC ili FAW firmama koje imaju pogone za proizvodnju. Evo,
tu ima opis kako se ustavri ulaže u Kinu, ovdje je to ukratko, ima tu još loopholeova i svega, al ovo je sažeto otprilike. Kina želi zadržati kontrolu nad poduzećima, pa ak se fino ne ponašaš kak oni žele onda se vlasništvo lagano promijeni
Tesla’s China Venture – Will the Company Set a Precedent in Shanghai? - ovdje ima malo više o iznimci za Teslu i određene različite mogućnosti ako je tvornica namijenjena samo za izvoz
A za ovo za smanjivanje mi se ne da tražit, frendica je odselila prije par godina u Peking pa mi je pričala o tome kako ide, sad više manje svi najveći gradovi imaju lutrije tko će moći kupiti auto, nije više moguće slobodno kupiti auto, rekla je da ima nekih fora kako se to da zaobići ali jednostavno nema ni toliko smisla, prije tamo znaju kupit auto kao statusni simbol, al onda ga skoro ni ne koriste jer je promet kaos pa javni prijevoz ispadne brži i lakši za koristit