View Single Post
Staro 24.05.2022., 12:21   #2268
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor golfw12 Pregled postova
ukratko, koristim P30 pro i viber/whatsapp na hr broju, i sad imam potrebu za drugim simom od stranom operatera (u švici sam), uzo sam swisscom karticu na bonove i sve je mobitel prepoznao i radi (poziv,net)

ali ono što neradi ili neznam namjestit je viber i whatsapp jer kolko sam skužio te aplikacije mogu imati samo jedan broj vezan za njih koji je trenutno tmobile, a sad bi trebao odjaviti se sa tmobile brojem i prijaviti se s swisscom brojem na ta 2 računa ako ih želim koristit

ili postoji neka druga opcija tipa da imam 2 vibera/whatsappa na telefonu ali da je jedan viber domači s hr kontaktima a drugi viber sa ch kontaktima

ono što neželim ali je najvjerojatnije i sve sudeći najjednostavnije rješenje -još jedan telefon na kojem si napravim strani račun i koristim viber/whatsapp
Nisam nikad koristio Huawei, ali čini mi se da je App Twin nešto kao Parallel Space. Vidi imaš li tu funkciju.
https://www.clove.co.uk/blogs/news/h...huawei-p30-pro

@coconut, može se. Xiaomi ima nativnu podršku na MIUI (Dual Apps), a ima i Parallel Space na Google Playu za ostale Androide. Huawei, koliko vidim, ima ili je imao taj App Twin.