Citiraj:
Autor OF&H
super da ti se skroz stabiliziralo  stanje u tebe izgleda stvarno tip top...
da, jako ih je tesko natirat da se potrude i naprave kako spada, jer evo u mene je tek treci primijetia ovi problem za cilu zgradu a po stanju sta sam gore stavia, ocito su "fino" to sredili na nodeu jutros...
da, cackaju sami, meni su tako odjednom nakon 2 tjedna i krenili problemi... cak i za ovo jutros da ne mogu nekako obavijestit korisinike koji ce bit afektirani s planiranim prekidom... kad se samo sitim onih vrimena u pocetku bneta di su kod sebe imali obavijesti korisnicima i dan prije radova bi javili da ce bit mogucih prekida u odredjenom periodu
|
Citiraj:
Autor webstartm
A i meni je ok bilo na drugoj lokaciji unutar ST. Ali ovdje me baš zeza. Mozda je i router u k. Zvat ću danas tehničku kad nemaju "updejt sustava" da vide stanje s mojom linijom
|
bar kod mene je bilo sljedeće: a1 služba za korisnike nijednom od 5 izlazaka tehničara nije prihvatila kvar ako je router bio spojen i ako ga vide sreća ili nesreća je da se nije htio spojiti,
moja pak nesreća je da se uvijek spojio sam tik do dolaska tehničara 4 puta i izgleda da kad se spoji oni ne vide razloga da bi liniju išli pregledavat,
opčenito svih 5 puta sam imao osjećaj da im se eto silno žuri tek 5 puta je išao pogledati liniju-kaslič van mog stana što me je strašno iziritiralo jer eto da je prvi pogledao kaslič vjerojatno se sve drugo nebi desilo, a lukavci šalju svaki puta drugog tehničara tak da nemreš njega jer eto nešto i napravi sterat u P.M.
inače kompletna komunikacija sa a1 u svih ovih 20 dana je bila sve samo ne uljudna nijednog trenutka nisam imao osjećaj da mi bilo ko ili na telefonu ili od tehničara hoće želi stvarno pomoći,
osim zasipavanja sms-ovima i papirnatim pismima nije bilo osim jednom čak ni ono probajte router isključit i uključit iz struje,
mislim poslali su mi 3 pisma sa korisničkim podacima za ulaz u "moj A1",
poslali pošti nalog za prikupljanje "stare opreme" - mada je tek proradila , a druge nisam nikada ni imao i za to sam morao tri puta zvat i ko zna dali je to sad napokon sređeno, mislim kaos nad kaosima.
popis kvarova na routerima ne prihvačaju kao kvar, stvarno ne znam što treba napraviti da oni pokrenu provjeru cijele linije,
svojevremeno na bnetu je pomoglo pisanje pritužbe i prijetnja raskidom ugovora onda su tek poslali ljude koji znaju, sad za a1 nemam pojma sto got pitam - druga služba je zadužena za to spojit te neće dobit ih ne možeš ko javit će se a od javljanja ništa.