View Single Post
Staro 20.01.2022., 13:41   #2513
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Nisam najbolje shvatio ovaj saraf ti se nalazi gdje? Jos uvijek postoji za kupiti, ali spajanje je sluzilo iskljucivo za vezanje dva elementa u seriji. Danas se stavi saraf s djelomicnim navojem ispod police ili ispod drzaca za sarku i nevidis ga narednih 20 god.
Da, upravo to, veze elemente u seriji, 4x na svakom blok elementu. Imas neku vizualnu poveznicu na sto tocno mislis? Jer ono sto sam vidio je jako ruzno. Glave su ili bez navoja, sto mi se ne svidja, jer s dvije strane je ljepse pozicioniranje. Ili glavom koja vise spada za kotace auta, a ne namjestaj.

Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Sto se tice sarafljenja od ispod, jos uvijek mi se pokazalo najbolje Račna + nastavak s bitom, vijak bi ti prosao cak i 5cm + 2-3cm sklop na racni nakon toga samo pumpaj. Opcija B koja je jos uvijek bolja od svega, nogica koja se sarafi od gore. Posto sumnjam da ce na dubini od 50cm moc gledat i s dvije ruke raditi ispod komode, sve preko 30cm i vise nevidis sta radis.
Za sada, nadam se da ce ovi dorasti sami realizirati, bez ikakvih intevencija s moje strane. Ako ne, onda cu se morati pozabaviti solucijom.

....
Visage je offline   Reply With Quote