Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.12.2021., 07:40   #58556
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
A sad fakat pišeš kao da niti jedna ozbiljan firma u povijesti nikad nije imala sranja.
Imali su ali ti ne mogu opsati koliko mi na živce ide taj nahajpani degenerik dok skače po stageu promovira nešto kao SAVŠRENO.

Nek se ugledaju na toyotu kako se radi predstavljanje modela koji će zapravo ljudi moći kupiti. Kaj je s tesla truckom? Pare je uze i odgodio je isporuku.

Nego malo veselije teme.

Ima'l itko tu da je radio stage 1 na 1.6 TDI 03? Iskustva? Problemi?

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
EV je za mene autic na baterije i slazem se sa Hamdijom da je ovo samo nahajpani trend koji ce propasti ko Glumina banka.
Hvala. Barem netko.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Znaci sa EV autima nas zele sjebati na nacin da nam ogranice kontrolu kretanja, imaju aute koji su povezani sa centralnim sustavom i prakticki nas stalno imaju pod kontrolom?

Nisam o tome razmisljao na taj nacin... nista jos jedan razlog vise da se ljudi odupru strujicima.
Nešto se spominje neka nova regulativa da bi svaki auto morao imati sustav za prepoznavanje znakova ograničenja berzine i prema tome sam peglati brzinu te obavezni tempomat. Možeš ti preporačiti ali ti kao pedala gasa pruža otopor. Ne znam gdje sam to čitao ali da biti će ograničenja zicer.

WAIT FOR IT

p.s ukrao sam s prometne zgode i nezgode FB.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.12.2021. u 07:54.
Hamm je offline   Reply With Quote