Citiraj:
Autor hash
I tak, vrijeme sarafanja je stiglo. Uspio sam prosli tjedan jos otic na kavu ali mislim da je to to od ove sezone.
Gledam kaj mi treba za zimski san. Odspojiti akumulator? Uliti neki aditiv u rezervoar da se ne talozi voda iz goriva s etanolom?
Jel treba paziti na jos nesto?
|
Pogledaj manual

Ima par dodatnih preporuka, poput blokade usisa i ispuha da se ne navuče vlaga, vađenje svjećica, itd...
Osobno neću ni odspojit akumulator, samo sam ga natočio do kraja, digao na štendere, nabio krpe u topove i stavio ga pod ceradu.
Također čekam 10-ak stupnjeva sa suncem, tak da se malo prevezem i usput nafilam akumulator.
Citiraj:
Autor Kuzo
Meni jedino nije jasno ovi pinovi na štenderu i kak to funkcionira, nisam takav vidio. ja na štenderu imam onaj "V" utor i na motoru "šeraf za štender".
Kupio bi možda da mi prednja guma isto bude rasterečena, ali da li će mi pasati.
|
Prihvati sa slike (s kotačićima) su jedna od opcija za prednju vilicu (kak je @hash linkao) pa mi nije jasno kak su oni to zamislili za zadnji kraj. Jedan kotačič dolazi pod vilicu, a drugi dolazi sa stražnje strane.
Nije da se ovak ne može dignuti stražnji kraj, ali nema bočnog osigurača.