Citiraj:
Autor Hamm
Isključivo nečije mišljenje. Treba imati muda staviit alfin v6 na kojima su pucale bregaste. Ok ferarijevi motori pogotovo stariji su često palili ispušne grane na 10k km. Ali ok...neznam koji je kriterij. 
|
Nisam ga nikad vozio ali je skoro po difoltu na svim ovakvim listama
Citiraj:
Autor Hamm
Promet se može usporiti na više načina, a ležeći policajci ili izrezivanje asfala je kriminalno glupa ideja. Nek stave kamere i bok. Ne moram si ja habati auto zbog nekolicine idiota.
Svi uspore kada se vide kameru ili znaju da je kamera. Po bolonji "nitko" ne vozi 120 jer znaju da su kamere.
Ulica u kojoj ja živim je jednosmjerna i često se dogodi da idioti voze u suprotnom smjeru. Prije par dana me idiotu passatu zamalo razlijepio. Niti sam ga vidio niti sam ga čuo. Doletio je iz suprotnog smjera, a preglednost ceste nisam imao zbog parkiranih automobila. Nikad ne izletim i pazim baš zbog takvih idiota. Bilo je više izletavanja..bilo je mahanja rukicama što od konja što od krava. Ljudi ili ne vide da voze u suprotnom smjeru ili ih jednostavno zaboli uvo. Kako god to se da fino unovčiti.
Pisao sam gradskoj upravi i policiji ali jasno nema volje niti će biti dok netko ne pogine, a tada ću svu tu prepisku dati u medije. Jednostavno im nije stalo. Predložio sam kameru koja bi se isplatila i pola godine ali jasno ništa. Da predložim ležeći evo ih odmah bi bili tu. Najgluplja balkanska primitivna metoda uništavanja prometa. Idioti.
@wragg..svaka čast  Iako pazi da ovih "mogu još 500km" nije lažno samopouzdanje. Znam kak mi je kad pređem neku razinu umora da mi je svejedno koliko sam još budan i koliko još radim.  8,2L je smiješna potrošnja za takav auto, nakrcanost i brzinu vožnje.
|
Proživljavam istu situaciju sa jednosmjernom ulicom i ispred kuće u kojoj živim i u ulici gdje su mi starci (gdje mi je ured). U obje situacije nam je parking pod 90 na cestu, nepregledno radi parkiranih auta na cesti. Ekipa hladno vozi i preko 60 gdje je mene ozbiljno strah brže od 30 (vozim 20). U oba smjera naravno. Osim klasičnih krkana, najgore su mame koje voze djecu u vrtić, koji je na toj cesti i isto ima nepregledan prilaz.
Citiraj:
Autor papčić
Pukno sam takvu rupu sa 60ak kmh prošle godina oko Plitvica, od 2km radova, radnici su asfaltirali 1998.5 metara i preko noći ostavili 1.5m ispiljenog asfalta.
Lagano sam savio 2 rare kovane felge, morao promjeniti sve nosače motora, velike selene na vilicama i letvu volana 
|
+1 isto negdje po Lici, prije 4,5 godina. Malo nakon toga sam mijenjao prednje vilice na 147.
Citiraj:
Autor coconut
Osobno sam uvjeren da je ovjes SUV-a ipak nešto čvršći od onoga u autu.
|
Ja sam uvjeren da većini nije