Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.08.2021., 07:09   #56482
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Promet se može usporiti na više načina, a ležeći policajci ili izrezivanje asfala je kriminalno glupa ideja. Nek stave kamere i bok. Ne moram si ja habati auto zbog nekolicine idiota.

Svi uspore kada se vide kameru ili znaju da je kamera. Po bolonji "nitko" ne vozi 120 jer znaju da su kamere.

Ulica u kojoj ja živim je jednosmjerna i često se dogodi da idioti voze u suprotnom smjeru. Prije par dana me idiotu passatu zamalo razlijepio. Niti sam ga vidio niti sam ga čuo. Doletio je iz suprotnog smjera, a preglednost ceste nisam imao zbog parkiranih automobila. Nikad ne izletim i pazim baš zbog takvih idiota. Bilo je više izletavanja..bilo je mahanja rukicama što od konja što od krava. Ljudi ili ne vide da voze u suprotnom smjeru ili ih jednostavno zaboli uvo. Kako god to se da fino unovčiti.

Pisao sam gradskoj upravi i policiji ali jasno nema volje niti će biti dok netko ne pogine, a tada ću svu tu prepisku dati u medije. Jednostavno im nije stalo. Predložio sam kameru koja bi se isplatila i pola godine ali jasno ništa. Da predložim ležeći evo ih odmah bi bili tu. Najgluplja balkanska primitivna metoda uništavanja prometa. Idioti.

@wragg..svaka čast Iako pazi da ovih "mogu još 500km" nije lažno samopouzdanje. Znam kak mi je kad pređem neku razinu umora da mi je svejedno koliko sam još budan i koliko još radim. 8,2L je smiješna potrošnja za takav auto, nakrcanost i brzinu vožnje.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.08.2021. u 07:23.
Hamm je offline   Reply With Quote