View Single Post
Staro 25.08.2021., 15:03   #3497
misszagreb
Registered User

Datum registracije: Aug 2021
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Prije 5 godina dok sam bio u tim vodama talijani su imali u ponudi stokove ispod 10cm (mislim da su stokovi bili od 8cm pa se sa lajsnama rasire do 10,5-11cm, ovisno o modelu i potrebi). Jako rijetko trazeni, ali prodao sam ih u tih 5-6 godina nekoliko komada. Vidi u Intercasi imaju li im trenutni dobavljaci to sto trebas (prije su ih imali od Door2000, sada bi ih trebali imati od DoorArreda ako se nesto nije promjenilo).

Ako ti je stok presirok i imas razmak od lajsne, montazer bi nam to radio na tri nacina:
- ufrezati malo stok i pero od lajsne tako da lajsna udje dublje u stok (ovisi o modelu!)
- umetnuti u zracnost izmedju lajsne i zida ekstra lajsnu tako da ti ostane dekor/boja, lajsna izgleda "deblje", ali je ljepse od silikona ili da zijeva prazno, pogotovo u bijeloj boji gdje se svaki zazor vidi kao saka u oko.
- ili sanitarni silikon ako je zazor manji od debljine ekstra lajsne
Super hvala na info! Ovo sa ekstra lajsnom mi nije ni palo na pamet.

Citiraj:
Autor simpleplan Pregled postova
Dap centar. Imaju štokove od 8,5 cm naviše.
imaju da, ali isključivo za njemačka vrata koja se čeka 3 mjeseca, i koštaju 4500 kn po vratima, što mi nikako nažalost nije u budžetu.

Ne znam kakvo je stanje sa Tetra vratima, netko mi je dao informaciju da oni imaju za uže štokove. Ima li netko iskustva s njihovom uslugom generalno?
misszagreb je offline   Reply With Quote