Citiraj:
Originally posted by Jelc
Stigli su oni našu finu prednost i počeli gazit još dok je Balić bio u igri
A Červarevo neiskorištavanje Sulića, igru sa dva pivota i forsanje pivota na KRILU ne želim komentirati...i još sto stvari...
To da se non-stop onaj jadni Pero tjera igrati i napad i obranu isto nije za komentar.
A o onom smradu Sušecu kojeg svi mi skupa plaćamo još manje...Balić padne, zvekne glavom o pod a Božo se čudom čudi (nakon dva usporena snimka) da ćemo poslije valjda doznati o čem se radi i zašto je Balić ostao ležati: suicide
Bože...
Recite vi kaj hoćete-za mene barem 70% krivice snosi izbornik.
Radio je on sranja i prije samo smo se uvijek izvlačili na 1-2 raspoložena pojedinca.
A sad ga je fakat zasrao.
Ako ništa drugo.barem mi je Janica popravila dan
|
Nije bas tako. Nema prvog lijevog krila, a Šprem nije adekvatna zamjena. Meni je osobno Šprem bolji (kad ga ide) od Kaleba, ali je jako varira, dok je Kaleb glupson kojeg ne hebe previse kad fula prvu loptu. Cak je i Vori imao bolju realizaciju sa krila od Šprema.
Meni nije jasno nezadovoljstvo. Osvojeno je 4. mjesto, konstantno su u vrhu.
Nije (Čoko)Lino za sve kriv. Nedostaje duza i kvalitenija klupa, a tu se trenutno nista ne moze.
@blondie
Sad se nije ponovila Slovenija, jer ovdje nisu suci vodili glavnu rijec. U Sloveniji su janez-boysi uz pomoc sudaca (na cijelom turniru) izborili preko Hrvatske put za olimpijske.
@giga
Vori je bio na lijevoj strani da pomogle Lackovicu, jer jos vuce ozljedu, samo sto taj dio nije bas najbolje napravio.