Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 11.12.2020., 23:41   #11038
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Iz istog razloga se teška srca opraštam od svojim Mission M34i floorstandera.
On the down side, to su i dalje mali zvučnici. Zvučna slika se brzo gubi odnosno stanji ako se makneš u stranu, ali bas i dalje ostaje jak i artikuliran Zvuče fenomenalno i detaljno za tako male zvučnike, ali nikad neće imati prostornost i dinamiku zvuka kao M34i floorstanderi kojima je manje kritična pozicija slušanja.
Imam navedene zvučnike i nikad mi nisu sjeli a probao sam ih s valjda 20 pojačala. Prostornost imaju ali detaljnost im je jako loša. Jedan je sad i malo prozujao tako da napokon imam "opravdanje" za kupovinu novih.

Lijevi donji driver je problematičan. Kad malo više pojačam čuje se "brrrrrr" ali kad stavim prst na rub membrane onda se to "brrrrrr" više ne čuje. Ima li smisla i kako to popravljati? Zamjena drivera?
Ako će me doći do 100€ onda bi možda ipak išao na popravak jer su me financije malo stisnule a ako je iznad toga onda mi baš i nema smisla.

Ima li netko iskustva s AE 109? Mogu ih dobiti za 3500kn a odradili su samo desetak sati i čovjek je zaključio da mu ne pašu tj. da mu je prostorija preplitka za njih.
skitnica je offline   Reply With Quote