Evo mall.hr poslao danas poruku da - nisu uspjeli predati službi bla bla ali stoji još narudžba.
Što se Cyber Punka tiće, izgleda totalno loše. Izgleda zapravo kao što je Landmark najbolje rekao: Igra koju sam već 100 puta igrao.
Najzanimljiviji meni osobno dio igre je grafika/izgled. A to je izgleda toliko ili
neoptimizirano ili jednostavno zbog pojedinih efekata tipa rtx-a jaće od ovih grafi da je ono.... izaziva riganje.
Dapaće, mislim da bi i developerima trebalo na neki način skoro pa zabraniti kad izađu nove serije grafičkih da im igra ide u manje od 120+ fps-a na ultri haahah. Kupiš nešto novo zašto si se pošteno rastego i gledaš tamo 30 fps-a u nećemu ajde bježi išamarat ih
S ozbiljnije strane igre koje su meni recimo fenomenalne tipa Squad na 1440 sa 3080 izgledaju i rade kako vidim nevjerojatno predivno i mislim da je to najbitnije. Red dead radi odlično itd. A ovi benchmark poluproizvodi, time se ne treba nimalo opterečivati.
Još kad bi Tarkov optimizirali