View Single Post
Staro 18.09.2020., 14:57   #609
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Hauppauge WinTV-dualHD

https://hauppauge.com/pages/products/data_dualhd.html

Fenomenalan proizvod, radi pouzdano i stabilno, ponekad ne pokupi dobro EPG ali ima mogućnost ažuriranja popisa emisija. Sučelje je dosta jednostavno, pregledno i funkcionalno, lako se isprogramira snimanje. Sučelje je inače jedno od najboljih koje sam vidio uz neku TV karticu, usporedivo je s Terratecovim. Samo snimanje radi odlično, imam SSD i uredno snimam i po dvije emisije s dva različita kanala bez framedropova.
Daljinski upravljač je upotrebljiv, nije neka minijatura da se ne može pogoditi pojedini gumb, radi i unutar raznih mediaplayera i komande funkcioniraju pa si možete kontrolirati recimo muziku unutar MS Groove.
Kad se instalira softver, obavezno treba provjeriti ima li update jer meni s inicijalnom instalacijom nije radio H.265 već tek s updateom, malo sam nagnjavio njihov support koji radi i on-line preko chata ali je pozitivno da se lik odmah javio i dao upute, zbog toga bih preporučio ovaj TV tuner prije svih ostalih.
Ne znam koji software koristiš, ali WinTV 10 je smeće nad smećem. Svakih par dana ne skuži tuner pa treba restartati servis. Sporo prebacuje programe, bilo analogne, bilo digitalne. Kad uključiš snimanje, nema opcije da se nakon x vremena isključi kao što sam imao na Leadteku. Ako si slučajno ostavio uključenu aplikaciju i namjestio snimanje da se uključi u određeno vrijeme, snimanje se neće uključiti, piše recording, ali ne snima. Uglavnom, jedno veliko s*anje, a support od nikakve koristi.

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Da li je dual tuner uopće bitan?
U mojoj regiji svi T2 kanali su u istom muxu i mogu se paralelno gledati/snimati.
Ne mogu jer glupi software to ne podržava, dobro da si me podsjetio jer sam na to zaboravio.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305