Citiraj:
Autor Bubba
Ovo sam bas htio komentirati i pitati u kojem paralelnom svemiru iskljucivanje klime na ovakav nacin moze biti moguce. A zamisli tek sto bi se dogodilo da se vozis 10 minuta do posla! Mind blown.
|
Bas to, ako se vozis 10 minuta do posla znači da trebaš klimu isključiti 5 minuta prije nego šta kreneš
Citiraj:
Autor mujica
ja bi preporucio ozon. cca svake 2 godine ga ostavim da ga pociste, klimu u zivotu nisam ugasio, uvijek na auto... probal sam dvaput sprejeve, medjutim nisam bil zadovoljan plus kaj mi to grize oci i grlo i fuj je...
plus kaj sa sprejem cistis isparivac, ako uspijes, a ovo kao ubije sve i u cijevima, zicevima... ma uglavnom auto bude ko nov.
edit, netko je bil linkal neki za 150kn kao akcija, u moliju 98kn redovna cijena bila prosla godine, sam se narucis.
|
Jbt koji je to moli? ja gledam u Splitu cijene, jedino sam nasao na nekoj popustomaniji il sta vec:
"Čišćenje i dezinfekciju vozila i klima uređaja u vozilu OZONOM čiju rezervaciju plaćate na portalu u iznosu od 175 HRK, a ostatak iznosa 524 HRK plaćate na licu mjesta u AZ CAR SERVIS"
Citiraj:
Autor mamikulcic
O kojem je automobilu riječ? U kući smo promijenili nekoliko proizvođača automobila i na kraju sam došao do zaključka da se sve svodi na to koliko je kvalitetno neki proizvođač napravio odvode tj. cijeli sustav ventilacije....
|
U mene fokus 9 godina star, nikad ništa, corolla 4 godine od 2 godine počela smrdit u PM
Citiraj:
Autor xlr
15 je mozda malo previse, cuo sam tipa nekoliko min prije gasenja upalis vent na maks da se ispuse makar mi ni to nema puno smisla....
|
Ja ugasim klimu par minuta prije dolaska, ali ne iz razloga čišćenja klime nego iz razloga da me ne strefi kad izađem sa -15 na 35
I je mrvu bolje bude al ono... ne želim robovat tome, radije čišćenje redovno