Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.09.2020., 10:13   #51582
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ovo sam bas htio komentirati i pitati u kojem paralelnom svemiru iskljucivanje klime na ovakav nacin moze biti moguce. A zamisli tek sto bi se dogodilo da se vozis 10 minuta do posla! Mind blown.
Bas to, ako se vozis 10 minuta do posla znači da trebaš klimu isključiti 5 minuta prije nego šta kreneš

Citiraj:
Autor mujica Pregled postova
ja bi preporucio ozon. cca svake 2 godine ga ostavim da ga pociste, klimu u zivotu nisam ugasio, uvijek na auto... probal sam dvaput sprejeve, medjutim nisam bil zadovoljan plus kaj mi to grize oci i grlo i fuj je...
plus kaj sa sprejem cistis isparivac, ako uspijes, a ovo kao ubije sve i u cijevima, zicevima... ma uglavnom auto bude ko nov.

edit, netko je bil linkal neki za 150kn kao akcija, u moliju 98kn redovna cijena bila prosla godine, sam se narucis.
Jbt koji je to moli? ja gledam u Splitu cijene, jedino sam nasao na nekoj popustomaniji il sta vec:
"Čišćenje i dezinfekciju vozila i klima uređaja u vozilu OZONOM čiju rezervaciju plaćate na portalu u iznosu od 175 HRK, a ostatak iznosa 524 HRK plaćate na licu mjesta u AZ CAR SERVIS"

Citiraj:
Autor mamikulcic Pregled postova
O kojem je automobilu riječ? U kući smo promijenili nekoliko proizvođača automobila i na kraju sam došao do zaključka da se sve svodi na to koliko je kvalitetno neki proizvođač napravio odvode tj. cijeli sustav ventilacije....
U mene fokus 9 godina star, nikad ništa, corolla 4 godine od 2 godine počela smrdit u PM

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
15 je mozda malo previse, cuo sam tipa nekoliko min prije gasenja upalis vent na maks da se ispuse makar mi ni to nema puno smisla....
Ja ugasim klimu par minuta prije dolaska, ali ne iz razloga čišćenja klime nego iz razloga da me ne strefi kad izađem sa -15 na 35
I je mrvu bolje bude al ono... ne želim robovat tome, radije čišćenje redovno
OuttaControl je offline   Reply With Quote