Citiraj:
Autor Elven
Daleko. U Corolli mi je bio savrsen. Znaci ne primjecujes ga, ali informacije kao da ti ulaze direktno u mozak, bez da ih primjecujes.
U Mazdi 3 mi nije pasao, ometao me, ali se da podesiti brightness i pozicija, samo lik na testnoj voznji to nije znao.
Da sam si ga podesio (smanjio brightness i opacity koji su valjda bili na 100%), vjerojatno bi bio odlican kao i Corollin.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
|
Imam i ja HUD u Focusu, ali moj npr. ne pokazuje polje za unos adrese navigacije. Dokle god oni onaj "centralni" ekran ne mogu staviti na HUD, a da je pregledno, moras kad tad cackat po konzoli...
Citiraj:
Autor Nybelung
Bilo je puno govora o tome. Nisu oni to uveli iz ljubavi, nego zbog tehničkih ograničenja. 
Navodno iznad 180 imaju problema s adaptivnim tempomatom, pilot assistom itd. Do 200 km/h još koliko-toliko to sve funkcionira, iznad toga mislim da ništ "autonomno" ne radi.
I to ti je samo za "obični" auto. Ako nadoplatiš za Polestar opremu, onda možeš voziti brže od 180. 
|
Gdje se osobno vozilo smije voziti brze od 130 km/h? U njemackoj, gdje ruku na srce 70% jest jos uvijek bez ogranicenja, ali vecina autobahna blizu vecih gradova je ionako toliko prometna da je taj sprint jako kratkog vijek u vecini slucajeva.
Limitiranjem brzine na odredeni broj (120/130/140)
- smanjuje se rizik nesrece
- smanjuje se stvaranje prometnih zastoja
- smanjuje se potrosnja goriva