Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.06.2020., 17:11   #50069
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Daleko. U Corolli mi je bio savrsen. Znaci ne primjecujes ga, ali informacije kao da ti ulaze direktno u mozak, bez da ih primjecujes.

U Mazdi 3 mi nije pasao, ometao me, ali se da podesiti brightness i pozicija, samo lik na testnoj voznji to nije znao.
Da sam si ga podesio (smanjio brightness i opacity koji su valjda bili na 100%), vjerojatno bi bio odlican kao i Corollin.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Imam i ja HUD u Focusu, ali moj npr. ne pokazuje polje za unos adrese navigacije. Dokle god oni onaj "centralni" ekran ne mogu staviti na HUD, a da je pregledno, moras kad tad cackat po konzoli...

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Bilo je puno govora o tome. Nisu oni to uveli iz ljubavi, nego zbog tehničkih ograničenja.
Navodno iznad 180 imaju problema s adaptivnim tempomatom, pilot assistom itd. Do 200 km/h još koliko-toliko to sve funkcionira, iznad toga mislim da ništ "autonomno" ne radi.

I to ti je samo za "obični" auto. Ako nadoplatiš za Polestar opremu, onda možeš voziti brže od 180.
Gdje se osobno vozilo smije voziti brze od 130 km/h? U njemackoj, gdje ruku na srce 70% jest jos uvijek bez ogranicenja, ali vecina autobahna blizu vecih gradova je ionako toliko prometna da je taj sprint jako kratkog vijek u vecini slucajeva.

Limitiranjem brzine na odredeni broj (120/130/140)
- smanjuje se rizik nesrece
- smanjuje se stvaranje prometnih zastoja
- smanjuje se potrosnja goriva

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote