Citiraj:
Autor Pentel33
a jesi uopce kontaktirao trgovinu?
Pa daj prvo vidi s njima, nazovi ih ili posalji e-mail i reci da bi vratio i koja je procedura.
Imaju svi i proceduru napisanu na svom websajtu.
Tek ako te trgovina odbije ili nesto komplicira onda dodji na forum po savjet.
|
Jesam, kažu ako nisam zadovoljan i ako je bez oštećenja(što i je) i u komplet originalnoj ambalaži(imam sve stiropor i to, ali jbg kutiju sam morao skalpelom razrezat po jednom uglu da otvorim, zaljepit ću trakom, druge nema).
Citiraj:
Autor quazar912
a savjet će bit - prijavi inspekciji!
a što da prijavi - zujanje koje je normalno?
|
Zašto se praviš pametan? Niti znaš kakav je zvuk u pitanju ali eto, mišljenje daješ. Ima normalno brujanje/lupanje/zujanje pri radu kompresora i neispravno. Inače i serviser mi je izašao na teren i potvrdio neispravnost tako da ću svakako ga vraćat.
Citiraj:
Autor Pentel33
Ne citas, kupio je online...
Dakle, ne treba prijavljivat zujanje nego treba prijavit trgovinu koja mu odbija njegovo zakonsko pravo da vrati artikl u roku 14 dana.
Ali to tek ako dodje do toga, zato i kazem da prvo kontaktira trgovinu pa vidi s njima kako dalje i gdje da ga vrati posto je artikl ogroman.
Zapravo se nema sta ni dogovarat s trgovcem, zapakira i vrati nazad bez ikakvog obrazlozenja.
|
Tako će i biti, vraćam nazad jer nisam zadovoljan a dalje nek se oni sa Bosh-om natežu šta je ispravno, šta nije.