View Single Post
Staro 16.04.2020., 19:52   #1231
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor drle1 Pregled postova
sve osim tog blesavog borderlands radi ok
probao dotu2, pubg, destiny2, grim dawn
Ne želim biti "that guy" koji kaže "pa nemoj igrati tu igru" što brko spominje, ali zar nije borderlands 3 u teškom kurtzu? Ostalo ti radi normalno... Probaj još stvari...

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Gledam nitro vec dva dana prst na okidacu ljut san ka pas sad ,jbt drajvere opet ,citam po netu nigdje ih ne spominju nitro,pulse sve ok.Ko tu koga.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pa jesmo maloprije imali lika koji je opet povukao priču u driverima koji se žalio na zrnatu sliku ili štoliveć, pa svi već krenuli "jeboiotac i drivere" pa na kraju lik imao uključen grain effect u igri...

Ili sam driver apologent ili ne skačem na prvu, čim je nešto odmah se upre u drivere. BtW pritom se želim ograditi - Drleta u Borderlands 3 možda stvarno jebu driveri, samo kažem ne skačem na prvu

Jeboi otac, očete da ja uzmem neku Navi pa da vidimo te jebene drivere

Ja se tog ne bojim ni 0.5% ali očekujem neki veliki pricedrop relativno uskoro. Te grafičke ne vrijede ni blizu te novce... U meni isto čuči mali agi, volim bang for buck, pa jel jebeni links neki dan prodavao 5700XT za 2500kn (istina jeftilen cooler), a inače su 5700XT idu od 3,5-4 soma ovisno o modelu. Pa jebemu kolika je tu marža? To je trebala biti zamjena za polaris i max 2500kn za najskuplje modele...
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote