View Single Post
Staro 04.04.2020., 22:11   #8315
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
ALI nemaš firmu jer je za to ipak potrebno neko znanje, vremena svakako imaš jer visiš na forumu i pišeš gluposti i dezinformacije.
Čovjek je sve dobro napisao, trgovac odgovara 2 godine za svaki artikl koji je prodao (materijalni nedostatak) i ako je njemu krepao printer nakon 1 godine i 3 mjeseca, ima pravo tražiti od trgovca da otkloni kvar.
Bajke o tvom imaginarnom IT kolegi ne vrijedi komentirati.
Ne znam zašto me na osobnoj razini napadaš, radim svaki dan za razliku od vjerojatno većine foruma koja ladi jajca doma već 2 tjedna.

Tvoj post je provokacija jer očito da si ti taj koji nema pametnija posla. Frend mi nije imaginaran ne brini... a ime dućana neću reći.

Pola sata dođem na forum za to imam vremena.

ON TOPIC:

Kupac je sam otvorio proizvod i išao lemit unutar prizvoda, zato je popio tužbu.

Naravno da firma gubi vrijeme sa natezanjem sa takvim likom jer neko je trebao trošiti vrijeme na te mailove, trgovci u dućanu su morali zaprimati to na servis itd itd, a sve zato jer je krelac išao sam otvarati uređaj, lemiti ga i onda na kraju kad ga je uništio išao se žaliti na materijalni. Nisam pravnik, a niste ni vi pa neću ulaziti u detalje tužbe niti je to bitno.

Doduše vidim da ste zapeli za moj post i taj konkretan slučaj, a ne ovog padobranca sa prošle stranice koji tvrdi da svaki proizvod ima jamstvo 24mj i on je to na svoj način istjerao pravdu prema zločestom dućanu koji ga je htio zakinuti.

Ehhh ti zločesti dućani sa rogovima... sram ih bilo.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ovo jednostavno ne može biti istina. Kompletno si u krivu što se garancije tiče, ali ovo gore, ovo je više vic nego izjava.
Ne nisam u krivu, ovo što si citirao samo govori da sam u pravu.

Brkaš jamstveni rok i materijalni nedostatak ko i većina ljudi.
Nixis je offline   Reply With Quote