View Single Post
Staro 11.03.2020., 13:47   #544
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Posni sir
O ovome ja pričam. Kakav kurčev POSNI sir? Sir je sir i zna se od čega se i kako se pravi. Postan ne može biti na glavu da se nasadiš. Ako je to neka materija koja je posna, a podjseća izgledom na sir, to opet nije jebeni sir nego neka industrijska splačina.

Ne kažem tebi lično ništa.

Problem je u izmišljanju gluposti. Ljudi su najnormalnije živjeli i hranili se i prije 50-100-150 godina. Možda se i zdravije hranili od nas danas. A onda su došle silikon dame i momčine sa silikonskom salamom u gaćama da se slikaju za instagrame pa je ishrana otišla u kurac.

Kakav whey u kanti, kakav posni sir, posni ćevapi, posne pljeskavice, kakvi bakrači. Ćevap od soje. Pa nije to ćevap nego pomija. Uzmi kosu, idi na livadu, napravi dva otkosa i ručkaj...

Opet, ništa tebi lično.

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Počeli su ljudi previše komplicirano pojavom takozvanih nutricionista i instagram-a. Mršanje i debljanje je jedna jednostavna matematika. Ako unosiš više kalorija od potrebnog deblja se a ako unosiš manje mršaviš. Problem je što se ljudima ne da unositi sve. Na primjer šalica instant kave je ono 100 kalorija, popijete 5 kava kao moj frend i onda gledaš odakle ti višak kalorija...
To je to.