Gdje ti gledas te dimenzije ?
Ovo sto ja nalazim online Opel astra hatchbeck J facelift 2012-2014 pise da je duzina auta 4,419m, odakle tebi 4,11m ?
Plus to je prestar model za ono sto gledam (taj je isao do negdje 2015 ?)
Nego bio sam maloprije u Fordu i pogledao Fiestu. Zanimljiv autic, simpa izvana, solidan dizajn iznutra, volan , komand ena volani u taho mi se bas svidjaju, ostalo prosjecno ali pristojno.
Ako zanemarim bocne tapecirunge koji su plastika tvrda ko kamen (gornja zona) i to da su zandji prozori na kurblu ostalo izgelda sasvim psolidno u Groove opremi.
Slozili su mi ponudu sa 1.5tdci mortorom, bluetooth, 8" ekran, 6 zvucnika, alu felge 15", zadnji parking senzori, rucna klima, djeljiva strazan klupa, rezervni kotac i ono standarndo sto ide u taj Groove2 paket ispadne 116.500kn (s najavom da se mozemo jos malo i cjenkati

) sto se cini 7-8k jeftinije od konkurencije sa slicnom opremom.
Jedini problem sto trenutno nemaju nijednu (ni u najavi uskoro) sa tim diesel motorom na probu cisto da vidim kako se ponasa/salta taj 85KS dizel i fiesti (ima li neko mozda na forumu tja motor da kaze kolko trosi ??). I cinjenica da kad bi ga sad odmh narucio rok isporuke je 90 dana a ako ga narucim poslije 1.9. onda tek nagodinu isporuka.
Ludilo, da je dotle doslo da se tolko ceka obicna mala gradska "kolica"

.