View Single Post
Staro 01.08.2019., 09:49   #912
martin999
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
Citam malo temu, a bas slucajno i ja imam 2500k - pa da se malo ukljucim u raspravu. Kolege su u pravu sto se tice stuttera - imam situaciju u kojoj mi je CPU bottleneck jer imam dobru graficku koju planiram ugraditi u novi pc kad ga kupim s vremenom.
Procesor se zacudujuce dobro drzi u nekim igrama (npr. Nier Automata radi apsolutno bez greske - dosta je GPU heavy, a ujedno je i los port), ali u nekim bas i ne - npr. A Plague Tale: Innocence ima super avg fps, ali svako malo se desi neugodan stutter zbog kojeg je unplayable (barem meni). Od popularnijih igra GTA 5 radi super, ali se osjeti fps drop povremeno, a i dosta jaki stutter u nekim scenama kada pada kisa u igri.

Radi se o stock 2500k kojeg planiram kada ulovim malo vremena probati oc-ati da vidim da li ce biti kakve osjetne promjene, ali ne ocekujem cuda. Racunam nekako za koji mjesec ubosti Ryzen 3600 ili 3700, to mi se cini ko odlican upgrade. Koliko sam pratio benchmarkove, to je dan i noc u odnosu na stari 2500k. Jedino, radi se o malo vecoj investiciji kad treba mijenjati i maticnu i memoriju usput.
martin999 je offline   Reply With Quote