Citiraj:
Autor D/G
...jesi razmišljao da ruter i napajanje ubaciš u potkrovlje a LAN kabal provučeš do prizemlja (LAN kabal nema gubitke do 100m a koaks direktno ovisne gubitke prema dužini i kvaliteti). Dolje kod sebe se može taj LAN kabal spojiti na wifi ruter a wifi na potkrovlju i isključit po potrebi.
|
Ovi sta mi rentaju stan su stariji i to ti je njima zracenje bla bla, uglavnom ne da mi se tu sa njima ulaziti u dugu raspravu i natezati, djelomicno mi ove iskre p56 sta znam da ce radit i jesu problem jer su dosta velike al opet slice antenama za tv pa bi mozda prosle iako kako ih namontirat a da ne busim fasadu je veci problem jer nemam se gdje uhvatiti s njima.
Nasao sam kako napraviti biquad antenu na ovoj stranici
https://buildyourownantenna.blogspot...alculator.html
ali dio koji ne razumim je ovaj centralni spoj to nikako ne kuzim, dal tu lemim i unutarnju zicu i njen sheild od kabela ili sto, PS na router mi idu dvije antene i koliko sam skuzija uvjek idu dvi ako se oce neka dobit al ne razumm dal mogu na jednu plocu odma sloziti dvi i kako bi se trebale pozicionirat
mislim pise dual samo ne kuzim ako je tako slozim ocu onda imat 2 sma prikljucka za router
inace cilj mi je popraviti SINR koji je-1 i RSRQ koji je -11 jer mi to navodno dosta utjece na teoretsku mogucu brzinu, ako sam dobro skuzija sa tim vrijednostima i da sam jedini na centrali nebi moga imat vise od max 50mbps