View Single Post
Staro 30.05.2019., 16:37   #1318
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ako si mislio na mene, sigurno nisam rekao da je Hulk loš vozač.
Ali svakako lik je u F1 10 godina i nije dobio priliku. Trebao je ući u McLaren pa je Ron Dennis rekao da je previsok i neatraktivan (ziheraš).

Ako ga povuku u RBH, svaka čast. Moje sumnje su fokusirane na to da RB ne kupuje tuđe/druge vozače nego ima svoje. Zato mi je čudno. A ne zato što je Hulk star/loš/neatraktivan/dodajpoizboru.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

osobno mislim da Verstappen nece nikud iz RB-a, pogotovo sada kada ima povlasteni tretman.

Gasly je pokazao do sada nista, i mislim da ako se ne probudi do sredine sezone, da ce ostati bez ugovora, i tu onda Hulkenberg potencijalno uskace, i bio bi vodonosa Maxu, a ne gaslyu. Hulk je meni oduvijek bio drag vozac, ali kako se pise, dobar-stabilan-rijetko grijesi, ali istovremeno mu fali srcanosti.

A Gasly zavrsi u renolu

hamilton nece leclercu u drustvo sigurno. Charles nikako da se ove sezone sastavi sa neproblematicnom trkom, stalno neki k, ili sam sjebe, ili ga sjebu.

Jos nije pokazao potencijal.

Bolje je lani vozio u Sauberu, nego do sada u ferkanu.

A reno ako se nista ne pocne mijenjati u narednih 5-6 trka, cyril ce dobit pedalu, a doci debeljko koji je dobio pedalu iz mclarena.
Gabre je offline