Citiraj:
Originally posted by ethan
ne kuzim kaj tebe tocno zbunjuje?: to sto iman instalirane te programe, a nemam para za profi karticu? pa ja mislim da je ocit odgovor na to pitanje
|
Pa, da ti budem iskren, ne, nije mi jasno, jer cak i sa studenskim licencama ovo je jos uvijek veliki novac za te programe.
U svakom drugom slucaju, ti _nisi_ "CAD korisnik" i svako racunalo ce ti manje vise posluziti svrsi.
Citiraj:
a sto se tice shemica u cad-u: recimo to ovako; meni je cad otvoren konstantno, stalno nekaj radim u njemu, a ova 2006 je toliko razradena da cak i pisem tekstove u njemu (freek, znam)! bez njega se ne bi mogao baviti ovim cime se bavim (nemojte to bas doalovno uzeti, al tak nekak ispada)
|
Aha, super, i opet nismo saznali apsolutno nista sto bi nam pomoglo za profiliranje tvoje konfiguracije. Jesi siguran da ti to nije samo hobi? Za pocetak, ako se nevaram, uopce nisi ni spomenuo kakvim se modeliranjem bavis, barem ono osnovno (2D/3D), kakve monitore imas, koliki ti je obim posla/sheme, korelacija s pluginovima i eksternim programima...
No kao sto rekoh, ne znam je li za 5k kn to uopce vazno, buduci da se u tom slucaju nema sto puno filozofirati. Drugim rijecima, ne moras razbijati glavu oko "stabilnosti/dobroti/korisnosti", jer ti je za tu lovu sasvim svejedno.