View Single Post
Staro 23.12.2005., 09:24   #34
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
[QUOTE]Originally posted by gunje
prvo ne moraš psovati, drugo ja se slažem da je epox dobar i da ste vi iskusni, mislim sve to stoji ali samo želim reći da je Gigabyte cjenjen proizvođač u svijetu pa valjda mu onda ploče nešto valjaju i kako to misliš mogu ga zaboraviti a uostalom u Bugovom dvobroju ovo ljeto oni su istakli neke druge marke uključujući i Giabyte a ja mislim da oni itekako znaju o čemu govore [/QUOTE)

Gigabyte ,Asus,Epox,Foxconn... itd...
svi su oni dobri i cjenjeni proizvođači ploča ali radi se o tome da svaki od njih ima bolju ili lošiju seriju(model) ploča. Bug ? Se šališ ili si ovo ozbiljno mislila ? U 99% takvih časopisa se piše za onoga tko više plati Oni pišu ono što ti "želiš" čitat Ako 100 ljudi kaže za neku ploču da je dobra , onda tu nema rasprave.... ja te neću ubjeđivat da kupiš Epox jer imam Intela P4 i nemam pojma o toj ploči ali okladio bi se da si zapela za Gigabyte jer je vjerojatno neke ljepe boje ? Kod računala je najvažnija stabilnost i da ne moraš svako malo "servisirat" pa se isplati i zekati sa narudžbom. U svakom slučaju ovdje se nitko ne vodi politikom "nek susjedu crkne krava" te možeš dobit samo dobar savjet.
stuc je offline