Citiraj:
Autor bertone
Ma ona je psovala i pigala lim poda ispred suvozača, a meni je bilo zanimljivo je slušati jer sam je barem pola sata prije toga odgovaro od posjeta Puli u sezoni jer sam par tjedana stanovao i radio u Puli pa sam znao što me čeka iako je ovo od jučer vjerojatno zbog kišice ipak bilo malo previše... onaj rotor na Trščanskoj i Prekomorskih brigada sam prošao sa naglim nabijanjem papučice gasa do poda i punim desnim sa rukom na ručnoj (preventivno) da me domaći vozač sa Cliom III koji je dolazio iz Trščanske ne pobere u zadnji kraj jer nije valjda očekivao da ću se usuditi ući u rotor zbog drugih auta - e tu je žena i njega i mene počastila serijom psovki i rekla da više nikad ne želi u Pulu
Bilo kako bilo, stvarno vam svima kapa dolje koji morate svaki dan tako i stvarno vam trebaju auti sa dobrim momentom radi među ubrzanja i dobrim kočnicama 
|
Hehhehehe, ma navikneš se....ali da, sada je problem što izgmižu i starčići koji voze samo po ljeti...
Citiraj:
Autor xlr
To je zato jer jos nismo naucili tko ima prednost kada se izlazi iz visetracnog kruznog - onaj u vanjskoj koji nastavlja kruziti ili onaj u unutarnjoj koji bi htio izaci  Malo smo tvrdi po tom pitanju. Nekad je ljudima lakse gurnuti metar u guzicu nego cenat u glavu 
|
Jednostavno je.
Onaj tko je u vanjskoj traci može napraviti i 300 krugova ako hoće, a ti iz unutarnje ako se ne možeš izbaciti vani, jbg i ti kruži 301 krug i izađi.
Ja osobno sam uvijek u unutarnjoj i na malom i na većem rotoru, ali zato ja lupim momenat i u sekundi izgmižem. Od 10x eventualno sam možda 2 puta u vanjskoj
Danas sam bio u vanjskoj, i lik kojeg sam zaobišao prije rotora sa nekim minijaturnim govancem od vjerojatno 50 KS, odluči ući u unutarnju bijesan jer sam ga zaobišao, isprati me i nakon cca 100m se cesta sužava u 1 trakt...i nije li me jadan probao nabiti gas da mi se ubaci namjerno na 1m isprijed....vidio u retrovizoru kako je lud, samo dodao nježno gasa i bacio se naprijed