View Single Post
Staro 26.05.2018., 17:35   #40622
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
rade se testovi i razlika u sigurnosti je mala. ponekad je i nema.
i dalje ti kažem da je razlika u kacigama ogromna. možeš imat gljivu na glavi, a možeš imat i nešto što izgleda dobro i nemaš pojma da ti je uopće na glavi.

ja već pet godina prodajem kacige i nitko ne želi kupiti kacigu od 150 kuna. ja bi ih se najrađe riješio ali ne mogu jer ih nitko ne želi.
Poštujem tvoje znanje oko bic. opreme
Ali sam priznajem da je razlika u sigurnosti mala, a to je bila i početna premisa ove rasprave.

Nastranu dizajn. Ukusi su različiti.

P.s. svjestan si da Luxxotica posjeduje 99.5% naočala na tržištu?

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Pa dobro, ali baš kažem kako je ona lidlova kaciga meni super, lagana je i dobro stoji. Baš me iznenadila zato sam je i preporučio.
Inače imam Specialized Ambush koja košta redovno oko 1200kn mislim ali ova je 1/10 cijene i više je xc/cestovni đir te apsolutno nema razloga za tako visokom cijenom specializeda.

Kod dresova i hlača recimo razlike mogu biti velike u prozračnost, ulošku, kvaliteti materijala (iako ni tu cijena nije nužno najvažnija stavka što mogu demonstrirati s vrhunskom decathlon i čak lidl odjećom).

Imam recimo skupe Odlo i Vaude hlače koje su lošije od jeftinih lidl ili decathlon modela, a koštaju 3-5x više.

Isto tako za 100kn kupiš vrhunske flat pedale na Aliexpress koje su lakše i imaju veću platformu od brand name što koštaju 5x više.

Ili recimo fotokromatske ili polarizine naočale - u Decathlonu za 200kn uzmeš odlične koje se ne srame Ray Bana, Bolle ili Oakley modela što koštaju 7x više (ima sam sve).
Jel imaš neki provjereni online shop/brand za sportske naočale polarizirane, trebam dva para za auto i za bicikl

Kakve su Polaroid naočale? Nešto mi se čini da sam čitao da su jako dobre a pristupačne cijenom
Gabre je offline   Reply With Quote