View Single Post
Staro 14.08.2017., 19:29   #647
Nikox
Premium
Moj komp

Nikox's Avatar

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor Smoker25 Pregled postova
Koristim pokućni desetak dana i isto imam problema s pucanjem veze. Odmah drugi dan je pukla par puta, resetirao sam router na tvorničke postavke i bilo je ok sve do prije par dana.

U zadnjih par dana puca svako malo i stvarno mi već ide na živce. To nije pravo pucanje jer sve lampice svijetle i veza i dalje radi ali neće otvarat stranice i torrenti svi krepaju. Ispravi se samo od sebe nakon min-dvije ili kad ponovno pokrenem router.

Repetitor mi je blizu tak da je signal maksimalan (5 barova) što znači da je sigurno problem u ovom Huawei routeru. U ponedjeljak idem reskinut ugovor i vratit im router.

Molim preporuke koji router uzeti. Jako mi se sviđa TP-LINK MR-6400 ili Archer MR200 koji je samo malo skuplji ali nijedan nema 1 Gbps LAN portove. Na ovom Huaweu mi je brzina uglavnom ravno 100 Mbps ali nekad skoči i na 110-115 pa bi trebao isto router s gigabitnim LAN portovima jer očito može više od 100.

Edit: Ok, malo sam istraživao i uzeo bi jedan od ovih - TP-LINK Archer MR200, D-LINK DWR-953 ili ASUS 4G-AC55U. Samo TP-LINK nema gigabitni LAN port ali to i nije toliki problem ako je kvalitetan router.

Ima li tko iskustva s nekim od ova tri?
asus dobar al skup i CAT4 malo frekvencija na FDD koje podržava. Uzmi huawei e5186s-22a jeftiniji i to je CAT6 router
Nikox je offline   Reply With Quote