View Single Post
Staro 10.08.2017., 10:56   #816
Zeko.mudri
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor bloodthorn Pregled postova
Prešao sam sve stranice ove teme ali nisam naišao na rješenje. Naime, konstantno dobivam error "Socket was closed remotely (by pool)" "Connection lost, retry in 20 sec"
Samo da podjelim iskustvo, prije par dana mi se ovo isto dogodilo, ničim izazvano iz vedra neba, rig ujutro radio sasvim normalno, popodne error "Socket was closed remotely (by pool)" "Connection lost, retry in 20 sec".

Pročitao sam kolegin post, situacija ista, tplink bezžični adapter 300 Mbit. No baš sam želio probati to riješiti bez žice, jer mi je rig malo predaleko od routera (u drugom dijelu kuće ). Kopao sam kopao, pokušavao sve i svašta (reinstalacija windowsa, drivera, isključivanje kartica, mijenjanje extendera, dodavanja napajanja...), da bi na kraju čak kupio mrežni ekstender i preko njega upiknuo žicu u rig. Što bi značilo da je rig od sada na žici, nije direktno povezan preko tplink wifija. Nisam mogao vjerovati, ali čak ni to nije funkcioniralo.

Na kraju samo premjestio rig u drugi dio kuće i spojio žicom i sada radi kako treba.
Uglavnom, kad vam se ovako nešto dogodi, džabe vam trud, jedini izlaz je dirketno povezivanje žicom na router.

Ako mi se bude dalo probati ću još malo pimplati, možda iskrsne neko drugo riješenje

Zadnje izmijenjeno od: Zeko.mudri. 10.08.2017. u 11:03.
Zeko.mudri je offline   Reply With Quote