Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2017., 14:43   #31073
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
U zadnje vrijeme mi ovi s novim autekima pale maglenke umjesto kratkih svjetala (iako kratka nisu obavezna kod nas po ljeti). Valjda da se bolje vide te lepe ledice i njihovi auteki.
Inače ja bi uveo obavezno paljenje kratkih svjetala i po ljeti jel nisu uvijek supersunčani uvjeti a osim toga bolje se auto uočava dok ima svjetla. Čak sam primjetio da dosta ljudi ima kratka upaljena i po ljeti. Bar po Zagrebu. Ima nas dosta koji imamo podzemnu garažu pa valjda neki i zaborave ugasiti haha
Nisam ni znao da se mogu upaliti maglednke ako bar pozicije ili kratka nisu upaljena.
Osobno, uvijek imam upaljena kratka svjetla, auto je uočljiviji na cesti i ne moram razmišljati jesu li mi upaljena svjetla kad ulazim u garažu.
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ja sam nekidan viđao jebene MAGLENKE u retrovizoru po A1....................
Evo, zadnjih tjedan dana se vozim kao zadnji seljak sa upaljenim maglenkama. Valjda od starosti mi se izlizao kontakt na prekidaču svjetala (na Passatu se maglenke pale tako da se okretni prekidač povuče prema sebi) i sad ne mogu izgasiti maglenke, čak su mi upaljene kad je u prekidač u poziciji za ugašena svjetla.
Naručio novi preko eBaya (jeftinije me dođe iz Irske original sa shippingom nego iz hrvatskog autootpada bez poštarine), a dok ne dođe, seljačenje na maksimum...
Garro je offline   Reply With Quote