Cisto vezano na temu "Amis mrtav ili ne", nakon razgovora sa prodajnim predstavnikom VIPneta, na koji vas preusmjeravaju s Amisa, te svega sto mi je nadrobio, zamolio sam ga da mi to da u mailu "da proucim sve ponude" ilitiga vjerovali-ili-ne-ali-ovoga-ima-u-2017.
Pa evo:
Citiraj:
Poštovani,
Zahvaljujem Vam na upitu te Vas ovim putem informiram da Amis usluge nisu više dostupne za aktivaciju. Slijedom navedenog nismo u mogućnosti odraditi produljenje ugovora. U ovom trenutku mogu Vam ponuditi raskid Amis ugovora te sklapanje novog za Vipnet. Isto tako ukoliko ne želite sklapanje ponuđenog ugovora sljedeća opcija bila bi raskidanje pretplatničkog odnosa. Raskidanje pretplatničkog odnosa obavezno morate zatražiti pisanim putem. Zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa možete zatražiti na besplatni broj telefona 0800 5010.
U nastavku Vam dostavljam ponudu za fiksne usluge od strane Vipneta.
Internet S + Televizija S
|
Pisi kuci propalo.
Ali kad me krenuo uvjeravati da je ovo gore
odlicna ponuda (ne, nije zajebancija,
4Mbit/s u 2017. godini) za prelazak na VIP (na moj komentar da dobivam racune od VIPa preko godinu dana se pravio grbav...) i da sigurno necu dobiti bolju, da su drugi to prihvatili (sic!) itd, doslo mi je da ga stvarno pitam kad ce se uozbiljiti i poceti raditi svoj posao.
Ne samo da su ubili solidan "alternativni" telekom, nego su se razbahatili i srozali ispod svake razine profesionalnosti.
Tuzno.