Citiraj:
Autor vorda22
Svrstao si s za Gabretom,vrhunskim psihologom. Svaka cast, na moze nize 
|
Priznaj, šta si pušio na moru, smilje ili bosilje

? meni u životu ne treba zvijezda vodilja i nisam fanboj, pa mogu razlučiti sam što je dobro što nije.
Gabre-u i meni je slično to što više cijenimo Alonsa nego ovog britanskog kmeta i fukaru.
Citiraj:
Bilo tko drugi, nedobog Alonso ili Scumacher, da je ovak pustio kolegu naprijed, to bi bili hvalospjevi epskih razmjera. "Majstorski je pricekao do zadnjeg zavoja, unatoc plavozastavasima i 7 sekundi, tako da Verstappen koji je bio na sekundu nije mogao nista iskoristiti, itd, itd."
|
Ovo je isto odlika fanbojeva - čitanje misli i predviđanje situacije koja se nije dogodila. Ovo ti je rang onoga "mislim da Vettel nije namjerno lupio Hamiltona. gestikulirao je jednom rukom i slučajno cimnuo volan". Sad vidiš sa kim si se ti svrstao
Propust je bio dogovoren. Hamilton Bottasa nebi prestigao jop 962 kruga na toj utrci. Dogovor je bio ga se pusti naprijed da proba on riješiti barem jedan Ferrari i ako ne uspije, da vraća poziciju.
Ne znam zašto bi se trebali sada pisati hvalospjevi o ferplej homeboyu? Što je vratio ono što nikad nije bilo njegovo, a to je 3. mjesto na utrci?
Čisto da znam kad banci vraćam kredit da me dočekuju kao Rona Jeremyja kad im platim ratu jer eto, mogo sam i ne vratit jer bi mi to novci dobro došli za još jedan SSD recimo kojem težim.
Citiraj:
ali ne, ovaj je bio u grcu i u biti se ne racuna da je pustio, jer je bio u grcu i vidjelo se na intervjuima....haha koje gluposti...
|
"Pustio" i "vratio" nije jedno te isto.
Citiraj:
I da, budi siguran da Hamilton nece spusit naslov za 3 boda...
|
Spušit će za jedan... opet
Citiraj:
Autor Gabre
glavno da nas proziva rasistima, a nitko nije na forumu prozivao Hamiltona nikakvim rasistickim nazivima, a gle njega sad... pravi gospodin. 
|
Ne znam jesi li upućen, ali današnje pomodarstvo ti je biti "liberal" ali napadati sve žive oko sebe i biti gori nego "ekstremist" koje napadaš. Soroševa škola
Citiraj:
Autor vorda22
covjek je ucjenjivao rona dennisa da mu da poziciju broj jedan u ekipi ili ce otici kod FIA-e sa e-mailovima gdje se vidi da je ON ( i de la zonta -tm) koristio informacije od Ferrarija. ovo cime sam ga nazvao je preblago jos uvijek...
|
Onda je Ron Dennis debil što ga je zvao natrag. Kreten totalni. A bome i tvoja Honda koja ga plaća. To je stvarno hrpa idiota tamo.
Citiraj:
Autor Gabre
a ti to znas jer si bio pored njega, ili onako, rekla kazala vidio na netu, pa to koristis ko neke argumente. nekako mislim da je ovo drugo. Papir svasta trpi.
|
Činjenica je da se to dogodilo nakon ljeta. Sud je odbacio optužbe protiv McLarena, a onda je Alonso ponudio dokaze (svoj inbox)
Znao je Ron Dennis sve jako dobro, samo što se pravio grbav. Kao što su rekli, 5 miljuna dolara je bila kazna za špijunažu, 95 milijuna jer je Ron Dennis pič**tina. To ti piše u Max Mosleyevoj biografiji.