View Single Post
Staro 23.03.2017., 22:10   #5719
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Shamanix Pregled postova
Ja sam sad uzeo opciju "Turbobrzi 60" u 2D paketu koji je do sad bio 30Mbps, na ugovor od dvije godine.. s tim da sam bio vezan ugovorom jos do 1.2018.

To je duplo brze (60/15) nego sto sam imao do sada, za kazu 10kn jeftinije nego sto sad placam..

...
Citiraj:
Autor Njusskallo Pregled postova
Kakve su opcije promjene usluge, koristim 2D internet/TV za 239kn mj. i imam još 9mj ugovora. Jel se mogu prije vremena prebaciti na ove nove 2D pakete?
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Mislim da se može prebacit 3mj prije kraja isteka ugovora. Tak su bar meni rekli, još se nisam prebacio na novi paket iako imam uvjete već. Možda daju neku bolju ponudu za Uskrs il iza.

A što se tiče wifi signala, meni je isto slab, do 7m je još ok, kasnije ne, zato sam uzo AP koji je uštekan tih 7m dalje i signala imam svuda u krugu 50m usudim se reć, a to kaje manja brzina nemrem pomoć, jel to zato jer imam SGS3, ne znam. Možda na drugim uređajima bi bio bolji signal. AP je pokrio više neg dovoljno područje.
Hmmm, mislim da je kod mene slična situacija, 6-7 mjeseci još imam i danas našao letak od predstavnika u sandučiću. Mislim da ću ga sutra nazvati da vidim što kaže. Sad imam samo superbrzi internet, a uzeo bih 3D pa bi im to bilo onda 50 kn više. Možda može lik to srediti. Koliko me pamćenje služi, bilo je primjera u ovom topicu da to mogu predstavnici srediti.
generic je offline   Reply With Quote