View Single Post
Staro 15.03.2017., 19:47   #907
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Ima logike.
Kupit u startu high end ploču I slabijeg Ryzena pa upgrejdati u budućnosti samo CPU (Zen 2)
Socket se neće sigurno mijenjati.

Ja idem na 1700 plus inačica Sabertootha.

MSI opet kemija sa VRM kontrolerima, ostaje isti kontroler kao i kod AM3+,ali su ovaj put ugradili vrhunske VRM.
Imaš li kakav info da se bude kakva Sabertooth pojavila skoro?

Po MSI se ne saginjem nakon one tablice.
Čak sam i omraženi Điđibajt uzeo u obzir. Gaming 5 i K7 su zbilja dobre ploče. ASRock mi se isto ne čini kao nešto vrijedno spomena osim Tajči koja je malo too much.

Tako da gledajući moje potrebe, radije 6c/12t i nasvirat ga dokle ide na boljoj ploči. Kasnije lako R7 II se kakav upikne ili kaj već bude.
Ryzeni mogu nakon ovog biti samo bolji, a ploče će pasati. Milina.

Ah, osjećam se slobodno kao i kad sam zadnji ispit na faksu dao
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Sa 6c12t mnogima nebi bilo one grižnje za potencijalno ispuštenim fps naspram r7 1700 vs i7 7700K jer bi ga se imalo primjetno jeftinije od i7 7700k ( trećinu, kao niti onoga "što će mi 8 jezgri" kad 6 danas u nekom ozbiljnijem pc nije preseravanje
E to to. Soma kuna je osjetno. Da je bilo onako kako sam projicirao, R5 6/12 nebi baš bio isplativ u R7.
Ali dobar trik. Vide i sami da su prodali dovoljno i više nego su mislili R7 pa odma daju jeftinije verzije.
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Meni vise smisla ima kupit odmah 1700 , ako i ne,
Ne vidim ratlofa zasto ne malo i sparat na ploči. Nije to intel da mjenjaju socket, nema straha, s vremwnom ce i ploče dolaziti u još novijim verzijama, do kako je najavljeno 2020 ce ih i dalje biti u prodaji

Intel nas je izdrilao s tim promjenama socketa , i kao da je neka paranoja se kupuje uvjek nesto dobro jer kao ono poslije ih se nece moci kupiti
Kako kome

@Sn4k3
Pa makar i na R1 uz građevinski materijal, a?
Brko je offline   Reply With Quote