Citiraj:
Autor Amd_Shill
Ima logike.
Kupit u startu high end ploču I slabijeg Ryzena pa upgrejdati u budućnosti samo CPU (Zen 2)
Socket se neće sigurno mijenjati.
Ja idem na 1700 plus inačica Sabertootha.
MSI opet kemija sa VRM kontrolerima, ostaje isti kontroler kao i kod AM3+,ali su ovaj put ugradili vrhunske VRM.
|
Imaš li kakav info da se bude kakva Sabertooth pojavila skoro?
Po MSI se ne saginjem nakon one tablice.
Čak sam i omraženi Điđibajt uzeo u obzir. Gaming 5 i K7 su zbilja dobre ploče. ASRock mi se isto ne čini kao nešto vrijedno spomena osim Tajči koja je malo too much.
Tako da gledajući moje potrebe, radije 6c/12t i nasvirat ga dokle ide na boljoj ploči. Kasnije lako R7 II se kakav upikne ili kaj već bude.
Ryzeni mogu nakon ovog biti samo bolji, a ploče će pasati. Milina.
Ah, osjećam se slobodno kao i kad sam zadnji ispit na faksu dao
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Sa 6c12t mnogima nebi bilo one grižnje za potencijalno ispuštenim fps naspram r7 1700 vs i7 7700K jer bi ga se imalo primjetno jeftinije od i7 7700k ( trećinu, kao niti onoga "što će mi 8 jezgri" kad 6 danas u nekom ozbiljnijem pc nije preseravanje
|
E to to. Soma kuna je osjetno. Da je bilo onako kako sam projicirao, R5 6/12 nebi baš bio isplativ u R7.
Ali dobar trik. Vide i sami da su prodali dovoljno i više nego su mislili R7 pa odma daju jeftinije verzije.
Citiraj:
Autor Eladio
Meni vise smisla ima kupit odmah 1700 , ako i ne,
Ne vidim ratlofa zasto ne malo i sparat na ploči. Nije to intel da mjenjaju socket, nema straha, s vremwnom ce i ploče dolaziti u još novijim verzijama, do kako je najavljeno 2020 ce ih i dalje biti u prodaji
Intel nas je izdrilao s tim promjenama socketa , i kao da je neka paranoja se kupuje uvjek nesto dobro jer kao ono poslije ih se nece moci kupiti 
|
Kako kome
@Sn4k3
Pa makar i na R1 uz građevinski materijal, a?