View Single Post
Staro 25.01.2017., 01:43   #8179
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
Kupio jucer u sd-i Panasonic TX-55cs620e jucer, upisao sam kod "sony10" i na akcijsku cijenu od 5299 oduzeli jos 10% tak da je ispalo 4769kn... Platio na 12 rata amexom. Danas zove covjek kaze to je izlozbeni model i jel pristajem na to. Malo mi je bilo bez veze, ali drago mi je sto su javili i pitali. Pitao sam koliko je radio. Kaze bajo 2 tjedna. Ma mislim si ima 5god garancije, i jos kad mi je rekao da mogu vratiti unutar 14 dana ako mi se bilo sta ne sviđa, pristao sam. Eto sad, valjda ce biti sve ok. Ako koga zanima mogu malo poslikati i dati dojmove kad dođe. Vec sam uzeo panasonic plazmu prije 4 god kada je bila akcija na 5god garancije, i ona je bila izlozbena, pa evo radi i danas vrhunski.

Smijesno je to kako sam za panasonic tv upisao kod sony10 i proslo, kasnije sam probao panasonic10 i isto prolazi, al TV sam kupio sa sony kodom. Da nisam citao ovdje, TV bih platio 5300. Hvala na infu.
Jel ti kodovi još vrijede? Ja kupio TV u SD nedavno al u dućanu.

Što se tiče izložbenog. Moji starci kad su kupovali tv isto su uzeli izložbeni isto panasonic. Još kad je panasonic imao dućan iza AM. Stara je htijela srebrni ali nisu imali osim izložbenog i ona zapela za taj. A taj je tam tandrljo po cijele dane pitaj boga koliko dugo. Međutim TV se pokazao kao pravi odabir jer već 10 godina radi bez ikakvih problema a kod njih isto radi po cijele dane.
Xenon je offline   Reply With Quote