View Single Post
Staro 09.01.2017., 19:20   #2461
kurc
Premium
Moj komp

kurc's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor BigMac Pregled postova
Može koji savjet?

Namjeravam uzeti i5 6400 kroz par dana i grafu RX 470 početkom veljače. Većinom za casual gaming na 1080p/60fps, znači ne patim od ultra detalja, med-high postavke su mi sasvim dovoljne.

Eh sad, s jedne strane bih volio čekati cijenu/benchmarke ZENa ali to znači čekanje sigurno do kraja veljače ako ne i ožujka.. 8 i 6 jezgreni ZEN me ne zanima... Ako bi šta uzeo to bi bio 4c/8t ZEN kad bi imao dobru cijenu... Čak i da čekam smanjenje cijena Intelu sumnjam da će trgovci spustit cijene kod nas dok ne isprazne skladište.
Sumnjam da ce odmah izbaciti i 4c varijantu, mislim da prvo ide 8c a onda kasnije ostali. Slabo se prica o 4c i 6c, svi pricaju o 8c. U svakom slucaju, nacekat ces se do Zena. Jedno rjesenje bi bilo da uzmes rx470 sad, ako imas proc koji ju moze koliko-toliko pogoniti, pa kasnije kad izađe zen i intel odgovori na to uzmeš proc. Da sam ja na tvome mjestu uzeo bi sad 6400+470 i vozi! Tko zna kad ce izaci zen i koliko ce kostati, al jedno sam siguran, Zen nece biti puno bolji što se tiče omjera cijene i performansi od intela, pa što god odlučio nećeš se zaje*ati.
kurc je offline   Reply With Quote