View Single Post
Staro 06.11.2016., 15:10   #2203
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ma razumijemo se Manuele. Ali sada da svi idemo kupiti gtx Titan jer eto Warfare guta 8gb vama. Pa nema smisla.
Ne, uopće se ne radi o tome. Postoji izbor.

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Ja i dalje čekam da se odlučite, 3GB ili 6GB?
Dakle ili-ili. Ja sam rekao 6gb verzija i to je to. A tko nema love za 6gb verziju kao omerta i dalje za te pare postoji drugi izbor - 470 4gb, 470 8gb (niti ovo više ne zvuči suludo) i 480 4gb. Znači po mom nekom shvaćanju 1060 3gb želi kupiti netko tko je ograničen na to da mora biti nvidia, te pri tom nema love za skuplju. Just my 2 cents. Ne želim se dalje mrcvariti na ovu temu, eventualno ubacim koji benchmark u nadolazećim naslovima (osim ako ne postane preosjetljiva tema za ovaj topic )

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Zadnjih dan/dva sam pogledao stvarno dosta YT videa od renomiranih i manje poznatih likova, i nigdje nisam uočio da je netko spomenuo da je 3GB premalo za 1080p. Već baš suprotno.
How about zaključci recenzija, istih onih koji su tu bili linkani kao dokaz kako je ona super. Naravno osim ako čudni čiko "60fps 2019 god." ima više kredibiliteta od guru3d, i švapskih hw portala (koji kažu i da je 4gb li-la)

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 06.11.2016. u 15:20.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote