Citiraj:
Autor dean225
Ma razumijemo se Manuele. Ali sada da svi idemo kupiti gtx Titan jer eto Warfare guta 8gb vama.  Pa nema smisla.
|
Ne, uopće se ne radi o tome. Postoji izbor.
Citiraj:
Autor Omerta
Ja i dalje čekam da se odlučite, 3GB ili 6GB? 
|
Dakle ili-ili. Ja sam rekao 6gb verzija i to je to. A tko nema love za 6gb verziju kao omerta i dalje za te pare postoji drugi izbor - 470 4gb, 470 8gb (niti ovo više ne zvuči suludo) i 480 4gb. Znači po mom nekom shvaćanju 1060 3gb želi kupiti netko tko je ograničen na to da mora biti nvidia, te pri tom nema love za skuplju. Just my 2 cents. Ne želim se dalje mrcvariti na ovu temu, eventualno ubacim koji benchmark u nadolazećim naslovima (osim ako ne postane preosjetljiva tema za ovaj topic

)
Citiraj:
Autor Omerta
Zadnjih dan/dva sam pogledao stvarno dosta YT videa od renomiranih i manje poznatih likova, i nigdje nisam uočio da je netko spomenuo da je 3GB premalo za 1080p. Već baš suprotno.
|
How about zaključci recenzija, istih onih koji su tu bili linkani kao dokaz kako je ona super. Naravno osim ako čudni čiko "60fps 2019 god." ima više kredibiliteta od guru3d, i švapskih hw portala (koji kažu i da je 4gb li-la)