Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ne mogu reci da je igra tako dobra bez obzira na rezultat, i dalje pomutnja, panika i užasne greške u obrani. Varane kao da je na drogama, Danilo loš po starom, Marcelo obično dobar ali dns previše gresaka. Pepe i Nacho dobri. Ostatak ekipe dobri osim panjine Benzeme, standardno loš.
|
Marcelo uvijek pušta u obrani, ali danas je bio ok. U napadu ga krenulo u zadnje vrijeme, jedan od najboljih ofanzivaca u Realu.
Bale je po meni strašno pao, ak ubaci koji centaršut i to je to. Nemože moju pokojnu babu prijeć više. Najbolji je bio prve sezone, od tada blijeda sjena pravog Balea sa ponekim dobrim razdobljem. Valjda su steroidi učinili svoje?
Pepe je dobar, ali svaki brži igrač ga pretekne. Uostalom zar nismo i gol primili danas jer nije uspio stići/blokirat ubačaj? Nešto mu se desilo i Zidane ga izvadio oko 25. minute.
Kovačić napreduje i svaku utakmicu radi svakakve poteze i svako malo radi svoje poznate prodore. Međutim kao što sam pročitao, lik ima skoro sve: kratki pas, dugi pas, dribling, akceleraciju, solidan je u obrani, jedino mu fali šut. Već podsjeća ponekad na Modrića. Stvarno mi je drago što ga nisu prodali na ljeto, a jako blizu je bio prodaji u Milan.
Treba ga i pohvaliti što je izdržao u Realu toliko. Selili su ga više puta na klupu. Jedno vrijeme je bio u nemilosti Zidanea, skrivio je par golova pa su ga i navijači pljuvali. Treba to psihički izdržat. Puno igrača nije uspjelo u Realu, međutim on je uspio. Mislim da ako ovako nastavi raditi da će biti Realov kapitalac za sezonu, dvije.
Isco je tu već nekoliko sezona i nije se nametnuo kao Kovačić u tako kratko vrijeme. Da ne spomenem da je Isco dobio daleko više prilika/minuta.
Kroosa se prži iz 90 minuta iz utakmice u utakmicu. Zidane će biti jedini krivac ako se ozlijedi ili nešto. Bilo je već par utakmica gdje ga je mogao izvaditi ranije iz utakmice ili ga uopće nije trebao koristiti, ali ništa od tog. Šta reći? Čika Zidane = Ancelotti 2.0.
Još Moratu ću spomenut za kraj. Mislim da je krajnje vrijeme da ga Zidane uvrsti u početnih 11. Već i najveći simpatizeri Benzeme vide da je Morata bolji od njega.
Dosta baljezganja. See you next weekend.