View Single Post
Staro 29.09.2016., 23:27   #1244
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Pa zato bih i mijenjao, a ako vec mijenjam, onda bih isao na vecu dijagonalu. Ne jer utjece na dojam velicine, vec na kontrast.
Aha, ja sam tvoju rečenicu skontao kao "mogao bi ići na veće platno, i to do 110, ali ako bude sivo onda može i 120"

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Treba samo paziti da se ne pretjeruje sa veličinom platna ovisno o klasi projektora. Imamo jedan Sony Vpl55 na 133 inča i fino se vidi pikselizacija pa makar bio i full bluray materijal.
Igore svaka čast na uređenju sobe, baš je lijepa. Jedino kako Gabre kaže staviti tepih i dodao bih još zavjese i možda koju sliku ili policu na lijevi zid, pomogne to puno oko zvuka.
I daj majke ti promjeni onaj defaultni HR novogradnja luster, užas ��

Sent from my G2
Osobno ne vidim nikakvu pikselizaciju na 135", slika je po meni jako oštra.
Thanks, drago mi je da ti se sviđa

Vidjet ćemo još što ćemo točno sa lijevim zidom, da li neku policu/police, sliku ili nešto sasvim 100to. Ali definitivno će se nešto odraditi i na tom dijelu, no da sam sebe ponovim - ništa previše.
Za početak ide vjerojatno neka fotelja. Klasične zavjese ne idu, ali kao što sam rekao u nekom od gornjih postova - idu crni roll on zastori koji će se spuštati za gledanje filmova.

Ubacili ste mi bubu u uho više sa tim tepisima, možda se zaletim narednih dana vidjeti da li ima nešto urbano/mega/cool

Edit: evo na, vrijeđa mi plafonjeru koju sam stavio :P Ma to je svijetlo koje nikad ni ne palim pa mi se neda davati neka jaca para i komplicirati sad.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 29.09.2016. u 23:49.
Igorr je offline   Reply With Quote