Arsoniste jedan. To se se iza Strike u kartonskoj Iowi skrivaš? Priznaj!
Citiraj:
Autor Cuky
Lazes! Mucki falsifikator! Photoshop, nema sta drugo!
...konacno da jedan brod moze probijat ta svapska govna 
|
Imam i video (ovo je screenshot s njega, nije mi se dalo s YT zezati). Nema photoshopa, ovo je rušenje snova.
Citiraj:
Autor Lun
Rofl koji troll 
|
Mučki!
---
Jučer u zadnjoj partiji Indiana / Pensa / Gneisenau divizija i završimo kao bottom tier. Ciklona i dobivamo partiju ali jedva uspio nešto dmg. nafarmati. Kad mi iz ciklone izroni Iowa. Pokraj mene Mogami koji odmah pokazuje bok u nadi da izbaci par torpeda i istog trena nestaje od 16" Iowine slobode za Krakicu dotičnog vozača. Lik je na nekih 25k HP-a i nos na nos smo jedan drugome na oko 8 km. Reko mogu ili bok pokazati ili probat ram ili nešto treće. Onda se sjetim kako je Iowa mekana na bok i bacam sve u kotao, stolice, stolove, čamce za spašavanje i po plinu na rush na Iowu. Spustio me na ~10-15k HPa, čak sam i bouncao par salvi pod blagim kutem na pramac (nikad bow on, overmatch mehanika bi me pojela) dok nisam došao bočno do njega za 8" 4 x cit-pen slobode i avg. dmg. s Indianom za kraj runde.
Dali smo mu makar kompliment kad se toliko potrudio dok mu je ostatak tima bio za drek.