Vratio se iz Praga sa Renolom. Još 7000km i isplatio sam plinjaru

. Da država nije uzela hiljade na meni, već bi bio gospodin čovjek...
Češka ima očajne autopute + stalno su neki radovi na cesti i ekipa napravi čep u nevjerojatno kratkom vremenu čim god se pojavi suženje trake (od Brna do Praga je to bilo svakih 10-20km). Stajali 1,5h na autoputu, a nikakve nesreće ili slično.
Prag pak ima najgore ceste ikada. Miljoni kockica, većih i manjih, rupetine na cesti di se izgubi kotač samo tako

. I stalno nesreće na cestama. Ali, vozni park u Pragu je impozantan.
Plin im je 50:50. Na Shellu skuplji od našeg, ali ide dobro, a neki seoski sa MOL-a loš kao i sa Splitskog Croduxa. Auto ne štuca sa lošim plinom, ali niti ne vuče nikako ispod 3500 okretaja.
No nakon 12 godina od prvog maturalca, tek sad vidio koliko sam toga propustio. Kakvih sve pivnica ima i kakve sve klope se može tamo pojesti za male pare. Uf, oduševio me grad kao niti jedan do sada. Usto, prehodao u 3 dana 61km, prošli Novo Mesto, Staro Mesto, Vyšehrad, Petrino brdo (ona kopija Eiffela je najveća prevara u svijetu

), Bubny (zapravo "najopasniji" kvart u kojem smo bili) i još gro toga. A brijem da nismo niti 50% vidjeli što se ima...