Citiraj:
Autor Igorr
Hm, možda sam omašio ceo fudbal i pričam gluposti ali da li ti je to svjetlo na istom osiguraču sa projektorom?
Ako da, možda je jednostavno osigurač preslab (a prošli projektor ti je manje trošio od novog pa nije radio probleme?).
UPS bi tu u svakom slučaju trebao riješiti stvar (i uvijek ga je dobro imati) no ja bi, ako se moja pretpostavka odozgore pokaže točnom, stavio i jači osigurač.
|
Imam onu staru kutiju sa osiguračima (keramički osigurači) i sve je spojeno na samo tri ili četri osigurača.
Mislim da mi je najbolje rješenje kupiti stabilizator napajanja ili UPS. Pošto mi UPS uz stabiliziranje napona rješava i mogući problem nestanka struje mislim da ću izabrati njega.
Pitanje je sada samo koji, trenutno za manji server na poslu koristim APC BE700G-GR i jako sam zadovoljan.
S obzirom da projektor povlači maksimalno 270 W da li mi je taj UPS dovoljan da se projektor stigne ugasiti u slučaju nestanka struje?
Mislim na UPS-u držati i komp on nije nešto pretjerano jak ali čisto radi informacije Intel i5 750 (quad core), grafa AMD 270x.
Citiraj:
Autor Perki
Jel to radi kod paljenja samo jednog prekidača, ili kod svih? Ako je samo jedan u pitanju probaj prvo njega promijeniti.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
|
Dešava se kod paljenja prekidača u kupaonici, kuhinji i dnevnoj sobi. Prekidači su svi relativno novi tako da mislim da nije do njih.
EDIT: Problem riješen tako da sam projektor uštekao u drugi utikač u sobi. Misilim si bez obzira kupiti UPS APC BE700G-GR za svaki slučaj tj. stabliniju struju i u slučaju da dođe do nestanka struje.