Citiraj:
Autor Mirkopoter
Nisam ni procitao post nego samo uocio ovo "ne pjeni se". Jednu recenicu gdje je vidljivo da se zezam napisem i bam post od 20 redova, ne znam tko se tu pjeni.
|
Znači, ti se vidljivo zezaš u nogometnim temama već sezonama? OK, reci tako odma.
@vorda22
Svi znamo da si Ronaldov fiškal. Lijepo si ga obranio i stao uz njega kako pljuje po drugima te i sam uputio uvredu "mentalitet malih mozgova". Znači svi sa "velikim mozgovima" su jučer navijali za Portugal, jer Island kao underdog se branio umjesto što se po tebi trebao otvoriti i izgubiti 5:0. Onda bi to bilo OK

? A još lijepše si izbjegao bilo kakav doticaj sa onime što si i sam vidio - očito simuliranje i traženje faula kojeg nije bilo ni blizu. A najlijepše je to što si odma sve prozvao "navijačima Islanda". Utakmica je jednako nebitna kao i utakmica Slovačke i Walesa, pa se nisi javio na tu temu. Ali sad te smeta što je netko navijao za Island u nebitnoj utakmici u kojoj Portugal nije došao do 3 boda? Skakutanje/bežanija/izvrtanje teme - lvl PRO 10009000 !!!11!!111!!!

Nije te u temi bilo dok se tvoj miljenik nije pojavio i onda odjednom, eto te. Kao, nije te briga, ali ako se tvojih svetih krava netko dotakne, tu si
Ali da, to je taj "pobjednički" mentalitet koji ti zagovaraš.

nemoj više, svega ti, ljudi padaju u trans od smijeha

ja prvi
A i neki (i ja među njima) odavno NE VOLIMO portugal. To što neki misle da Portugal postoji otkada ima Ronalda u reprezentaciji, to je neki drugi problem u koji ja nebi detaljno ulazio.
Uz Italiju i Francusku, od pamtivjeka (koliko pratim Eure i svjecka), Portugal mi je najiritantnija i najljigavija momčad. A kad su mi to poslali, Ronaldo je igrao za juniore Sportinga.
Mislim da je oko Ronalda sada sve jasno. Što se njega tiče, EOD s moje strane.
Back to Euro:
Island je osvojio bod, a nije Portugal izgubio 2.
Danas dobre tekme, i mislim da se Albanija i Rumunjska opraštaju od Eura. Svejedno, navijam za Slovačku, Rumunjsku i Albaniju (onu pravu, ne Švicarsku) danas