View Single Post
Staro 15.06.2016., 10:56   #279
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
E pa ovaj puta Mirko, lik je zaslužio da se o njemu priča. Šta to njemu treba, takva bacanja i glumatanja po travi i to protiv ISLANDA, velike nogometne sile.
I onda još omalovažavanje njihovih igrača izjavama.

"Slavili su kao da su osvojili Euro, a neće napraviti ništa"... A ti si kao napravio nešto sa reprezentacijom? Naguzila te jebena Grčka DOMA U TVOM DVORIŠTU u finalu pa si cvilio ko zadnja baba. Kasnije si jedva iz grupe prolazio. Na svjeckom zadnjem te Švaba naguzio sa 4:0 i isto grupu nisi prošao... Island osvoji povijesni bod, ovaj ih sprda. Mislim stvarno...

Kaj je to odlika sportaša?

@Mirko opet:
Molim lijepo, nitko nije kenjao o Realu/Barci, stoga ne pjeni se pretjerano. Lik je sastavni dio Eura i kao o takvom se može pričati dok god je u kontekstu reprezentacije.

Prvi koji na temu očitog i EVIDENTNOG simuliranja Ronalda i iznuđivanja faula kojeg nije bilo potegne pitanje Reala ili kao kontru spomene Messija ili simulante Barce, ide na hlađenje od foruma do kraja Eura, čisto da se zna.
Nisam ni procitao post nego samo uocio ovo "ne pjeni se". Jednu recenicu gdje je vidljivo da se zezam napisem i bam post od 20 redova, ne znam tko se tu pjeni.
Mirkopoter je offline