Citiraj:
Autor KhongLo
Je li Overwatch dovoljno casual igra u koju se može povremeno uletjeti, početi pucati i dobro se zabaviti ili se očekuje potpuna predanost igri i zahtijeva konstantno poliranje vještina da mi ekipa ne bi bacila neku neizbrisivu kletvu na narednih sedam generacija? Tražim FPS koji bi bio run, aim and shoot bez brige i pameti kao što je to slučaj npr. s COD-om, tj. neku low level skill igru za ubijanje vremena. Stekao sam dojam da bi upravo Overwatch mogao odgovarati tom opisu i ovaj deal na battle.net-u za 40€ mi se čini ok (skinovi me ne privlače), pa me zanima jesam li dobro procijenio igru? Naravno, neke stvari u igri bih pokupio usput, ali trenutno nemam volje da bih previše vremena ulagao u bilo koju igru, gledao guideove po Youtubeu, čitao o igri po forumima i sl.
|
kao prvo, kupi US verziju sa battleneta, 40 usd je 35e a igras na eu serverima bez problema.
ako ne znas kako, ima na youtubeu guide
https://youtu.be/1wiCMWSysMY
kao drugo, da, rekao bi da je Overwatch dosta casual, barem za sada dok ne dodje ranked. Al nitko ne kaze da ga moras igrati.
Ima dosta heroja sa dosta sposobnosti i mislim da se moze naci za svakoga ponesto.
Po meni najvise ovisi da li ti se svidja takav tip igre.