View Single Post
Staro 26.05.2016., 13:05   #7
zeljko2
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
E pa nisu iste postavke ako ne računaš user / pass za Internet konekciju.
Gore sam spomenio, treba prebaciti na Vdsl sa odgovarajućim profilom (vidi u ZTE), potom treba riješiti Vlan tagiranje ... tek onda bi moglo proraditi.
Nisam siguran da sam dobro razumio. Wizard omogućuje unošenje standardnih opcija i ne vidim mogučnosti za druge opcije. Može konkretnije pojašnjenje. Prepostavljam da bi uređaj trebao sam prepoznati o kojoj konekciji se radi.
Hvala

Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
po mom iskustvu fritz 7490 kad mu jednom pospremiš postavke hoće to zapamtiti pa ti je moj savjet prvo ga vrati na tvorničke postavkepa se prvo probaj spojiti direktno na utičnicu pa vidi,voip bi isto trebao ići preko vdsl
obnovi firmware 6.30 internacional ti je zadnji ili 6.55 njemački imaš

friz recover firmware 6.30 en-internacional

friz recover firmware 6.50 de njemački

iščupaš friza iz struje i pokreneš tool i kad ti kaže priključi priključiš i pričekaš dok završi da bi prelazio sa internacionalnog na njemački ili obrnuto moraš prvo brending promjeniti.
Sve je to već ranije napravio. Prvo što sam pokušao je upravo vračanje na tvorničke postavke. Firmware je 6.30 international koji sam imao i ranije sa adsl2+ što upučuje na veću podršku. Što bi se prema Vama moglo izčitati iz loga.
Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 26.05.2016. u 13:42.
zeljko2 je offline   Reply With Quote