View Single Post
Staro 06.05.2016., 12:11   #6
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Meni to zvuči nemoguće ako sam uopće shvatio...

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
nadam se da ipak nisi u pravu

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
Pa rekodiraj u mp3 na 48 kbsa pa ce obje zvucat jednako lose.
I mislim da nema software koji bi jednu boju tona necjeg glasa prebacio u drugi.
Trebam nesto sto ce na kraju ipak ispast uhu ugodno...

Citiraj:
Autor Bodisson Pregled postova
Oh, moguće je.
Postoje programi koji to mogu, ali koštaju kao tvoj lijevi bubreg...

S druge strane, netko tko radi u tonskom studiju ti može reći što se sve može postići hardverskim komponentama... koje opet koštaju da ti se mozak smrzne.

Zadnji puta sam se igrao hardverajem prije Univerzijade u Zagrebu, i već tada smo radili čuda...

Naravno, ne planiraš ništa nelegalno, zar ne?
toga sam se i bojao... da to dodje kao zlato ... valjda postoji ipak nacin... znam da sam vidjao neke aplikacije koje bi na neki nacin transformirale tvoj glas u npr glas nekog lika, ili neki smijesan glas itd...

ne zelim nista ilegalno naravno

Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Definicija boje? Ovo je drugi forum gdje nailazim na ovo... Skratimo. Ti želiš iz pjesme izvadit nečiji vokal i ubaciti neki treći/tuđi/tvoj?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Tako je, pitao sam i na dr mjestu, pokusavam naci rijesenje.

Definicija boje? Pa nesto uhu ugodno, ali nikakvo pjevanje i slicno, Zamisli najobicniji govor, poput nekog tko cita Dnevnik. U kontroliranim uvijetima, Bez ikakve buke i smetnji.

Ne zelim ovo sa pjesmom. Evo zamisli ovako. Netko cita Dnevnik, i kaze necije ime, i sad ja npr izgovorim neko ime koje ja zelim, snimim to, obradim, i ubacim na zeljeno mjesto... tako nekao... spomenuo sam primjer sa Dnevnikom, cisto da priblizim problem, valjda sam uspio.

lord051 je offline   Reply With Quote