View Single Post
Staro 17.03.2016., 16:02   #532
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Meni se novi TW uopce ne svidja al ne po izgledu i radu opcenito nego po funkcionalnosti, pogotovo sad nakon par dana koristenja... Vidim da su ga stvarno ogolili u odnosu na starije izvedbe..
Kad sam skuzija da nema nekih najosnovnijih opcija (koje btw LG ima na svom launcheru) tipa sakrivanje odredjenih apsa unutar app-drawera ili konfiguriranje vremena osvijetljenja za kapacitivne tipke i tome slicno,
odmah sam instalira Novu Prime i sad je to to. Uz tamnu MM material temu sve izgleda i radi odlicno... Nova launcher kao takav se moze dobrano konfigurirati tako da opcija ne fali.
Meni je opcenito funkcionalnost OK, bolja nego na LG softveru. Notifikacije na lockscreenu rade kao u stock Androidu, glasnoca je linkana, moze se tipkama doci do silent modea (doduse ne na lockscreenu)... generalno sam zadovoljan. Launcher mi nekako prikazuje widgete bolje nego Nova gdje izgledaju vise low res iz nekog razloga. Iako da, dosta je gol po pitanju opcija. A i nije imun na trzanje. Kad upalim mob i napravim swipe u app draweru, jako cesto prvi swipe ne bude gladak. Kako rekoh, nije to big deal samo po sebi ali kad tako pomalo stuca posvuda, ide mi na zivce. Ne vjerujem da ce mob dugo ostati kod mene. Posebno bolno je sto paralelno koristim Nexus 5 koji vecinom leti na 60fps.
Rista je offline   Reply With Quote