View Single Post
Staro 17.03.2016., 15:29   #530
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Ja sam nezadovoljan novim TW-om. Na prvu se cini sve dobro jer UI izgleda OK, i funkcionalnost je dobra, ali performanse definitivno nisu u skladu sa hardverom koji je unutra. Pokoji micro stutter inace nije big deal, ali s vremenom skuzis da Nexus 5 iz 2013. radi puno, puno gladje unutar aplikacija sto je realno sramota s obzirom na specifikacije. Za hardver nisam sumnjao da je odlican ali iz nekog razloga sam ocekivao nesto od Samsunga po pitanju softvera. Tako mi i treba
Meni se novi TW uopce ne svidja al ne po izgledu i radu opcenito nego po funkcionalnosti, pogotovo sad nakon par dana koristenja... Vidim da su ga stvarno ogolili u odnosu na starije izvedbe..
Kad sam skuzija da nema nekih najosnovnijih opcija (koje btw LG ima na svom launcheru) tipa sakrivanje odredjenih apsa unutar app-drawera ili konfiguriranje vremena osvijetljenja za kapacitivne tipke i tome slicno,
odmah sam instalira Novu Prime i sad je to to. Uz tamnu MM material temu sve izgleda i radi odlicno... Nova launcher kao takav se moze dobrano konfigurirati tako da opcija ne fali.

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Baš super... Mislio sam metnut neku "vanilla Android" theme i smanjit DPI. Đabe mi ogroman mobitel koji nema niš više screen real estatea od iPhonea 6S.

Nedostatak poštenog ad blockera (sa CSS pravilima) i 1Password autofilla... Mislio sam da je Android "otvoren" i "moddabilan" i "insert_something_here". Oh, ostajem na iOS-u. A jako mi se sviđa S7E.
Nema ni poštenog RSS klijenta na cijelom Androidu (Press je propao još 2014.).
Kao sto rekoh gore, imas nekoliko MM material tema na Theme store-u koje stvarno izgledaju dobro -cak i na TW, a ako uz to jos stavis neki dobar launcher (Nova, Apex i sl.), imat ces na raspolaganju jos vise tema, ikona, opcija, itd...
Postoji Adguard koji savrseno dobro funkcionira, ima adblocker, firewall, proxy itd (sve po zelji mozes paliti/gasiti) i radi bez roota...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 17.03.2016. u 15:34.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote