Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.03.2016., 21:34   #20108
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Znate li nekog u ZG, tko je 'ulovljen' okom novopostavljenih kutijetina od kamera, popušio ticket zbog prekoračenja brzine?

Naime, čuo sam kako navodno te kamere nisu u funkciji zbog tehničkih razloga, ali kako, opet navodno, imaju prejak psihološki učinak na vozače te kako time gotovo potpuno ispunjavaju svrhu. U prilog tome možda govori činjenica o klasičnim sačekušama prometne policije što se i dalje stacioniraju nedaleko tih kamera. Npr. murja i dalje uredno stoji na spoju Heinzelove u Slavonsku iz smjera juga.

Ako netko ima info, pored ovih prometnih pričâ iz birca, i još k tome iz prve ruke, bio bih zahvalan na informaciji.

P.S. Ne divljam niti namjeravam, već me čisto neobavezno zanima.
Rade ali ima više kućišta nego kamera, recimo ona na slavonskoj kod coca cole je do nedavno bila prazna. Itekako ispunjavaju svoju svrhu, tako da ljudi uredno s 90 koče na 60 kad im se približe pa nastaje opći kaos. Bar na slavonskoj. Ne treba komentirat da prometnice oko škola di se vozi više od ograničenja jedva da zebre imaju a kamoli ikakvu kontrolu brzine.
Samo kod nas stručnjaci mogu namontirat kamere na jednu jedinu "brzu" obilaznicu u gradu i to stavit 4 kamere u 5 kilometara.
tech je offline   Reply With Quote